Bemutatkozás

Úgy gondolom, hogy a mai felgyorsult világunkban ügyvédet választani egyáltalán nem könnyű dolog.  Ügyvédhez fordulni és elmondani egy idegennek a legbensőbb titkainkat, problémáinkat nagyon nehéz döntés. Véleményem szerint a jó ügyvéd-ügyfél kapcsolathoz elengedhetetlen a felek közötti kölcsönös bizalom és tisztelet kialakítása.

Honlapomnak az a célja, hogy a bizalom építés jegyében leendő ügyfeleim már az első találkozásunk előtt megismerhessenek engem és az általam képviselt elveket, ezáltal is könnyítve az ügyvédválasztás okozta nehézségeket.

Jogi diplomámat a 2010-es esztendőben szereztem meg a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Ezt követően ügyvédjelöltként helyezkedtem el Szegeden, majd a kötelező gyakorlati idő letelte után 2014-ben sikeres jogi szakvizsgát tettem.

Az ügyvédjelöltként szerzett tapasztalataimat 2015. január 01. napjától kezdve egyéni ügyvédként hasznosítom, melyet igyekszem fiatalos lendülettel, magas szakmai elhivatottsággal és ügyfélközpontú hozzáállással ötvözni.

Ügyvédként célom, hogy a mai felgyorsult világban közérthető és gyakorlatias módon hatékony, szakszerű, megnyugtató, építő jellegű jogi megoldásokat javasoljak Ügyfeleim számára leginkább az ingatlanjog, társasági jog, e-kereskedelmi jog és a családi jog, valamint a polgári jog egyéb területein.

drtip2

Facebook